現在位置:  ホーム > サイトについて > For foreigners・為了外國人・외국인을 위해서・がいこくのかたへ

ページ番号 1005131
更新日  平成29年4月6日

ページの翻訳について

自動翻訳サービスを利用し、ホームページを翻訳します。
代表的な言語として、英語、中国語、韓国語を挙げていますが、さまざまな言語への翻訳が可能です。
なお、自動翻訳システムによる機械翻訳のため、必ずしも正確な翻訳であるとは限りません。
翻訳前の日本語ページの本来の内容と異なる場合もありますので、このことをご理解のうえご利用ください。

翻訳を始めます(ほんやくをはじめます)

English

Kokubunji City website can be translated in various foreign Languages. Major examples are English, Chinese and Korean. Please note that the website is translated mechanically by an automatic translation system and the translation may be inaccurate. There is a possibility that the translation is not the same as the original Japanese pages. Please be fully aware of this when using this service.

Start Translation

中文

利用自动翻译服务,翻译网页。

具有代表性的语言有英文,中文,韩文,可以翻译各种语言。

但是,因为自动翻译系统是机器翻译,不一定是正确的翻译。和翻译前的网页内容有不一样的地方,请在给予理解的基础之上利用。

翻译开始

한국어

자동 번역 서비스를 이용하여 홈페이지를 번역하실 수 있습니다.

주로 영어, 중국어, 한국어가 가능하지만 다른 언어도 번역이 가능합니다.

다만, 자동 번역 시스템에 의한 번역이기 때문에 일본어 홈페이지 본문의 내용과 일치하지 않을 수도 있는 점, 양해해 주시기 바랍니다.

번역 개시

このページが参考になったかをお聞かせください。